Güncel

MKP dava tutsakları 1 Nisan’da açlık grevi eylemine başlayacak

Leyla Güven’e ve tüm hapishanelere yayılan açlık grevi eylemlerine destek kapsamında, Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Hapishanesi’nde bulunan Maoist Komünist Partisi(MKP) dava tutsakları 1 Nisan’da dönüşümlü açlık grevi eylemine başlayacak

H. Merkezi: Leyla Güven’e ve tüm hapishanelere yayılan açlık grevi eylemlerine destek kapsamında, Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Hapishanesi’nde bulunan Maoist Komünist Partisi(MKP) dava tutsakları 1 Nisan’da dönüşümlü açlık grevi eylemine başlayacak.

Bugün itibarı ile 141. gününde olan Leyla Güven’in başlatmış olduğu açlık grevi eylemi birçok hapishanede süresiz açlık grevi direnişi olarak devam ediyor.

Tekirdağ 2 Nolu F Tipi Hapishanesi’nde bulunan Maoist Komünist Partisi(MKP) dava tutsakları da 1 Nisan’dan itibaren açlık grevi direnişine başlayacak. Tutsak ailelerinin ulaştırdığı bilgiye göre açlık grevi eylemi dönüşümlü şekilde 3’er günlük sürelerle yapılacak.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Diğer içerik
Kapalı
Başa dön tuşu