Güncel

İzmir, Şırnak ve Urfa’da operasyon: Çok sayıda gözaltı var

TC devleti her gün bir başka ile operasyon düzenlerken, bu sabah operasyonun adresi Urfa, İzmir, Şırnak oldu.

H.Merkezi: Urfa’nın Ceylanpınar ve Şırnak’ın Beytüşşebap ilçeleri ile İzmir’in üç ilçesinde düzenlenen ev baskınlarında çok sayıda kişi gözaltına alındı.

TC devleti her gün bir başka ile operasyon düzenlerken, bu sabah operasyonun adresi Urfa, İzmir, Şırnak oldu. Urfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Doruklu Mahallesi’nde bu sabah evlere baskınlar düzenlendi.

 Ceylanpınar’da 3 gözaltı

Baskınlarda Zeynep Dağtekin ve Ali Dağtekin’in (17) yanı sıra ismi öğrenilemeyen bir kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı gerekçeleri öğrenilemedi. Her üç kişi sağlık kontrolünün ardından Urfa İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi’ne götürüldü.

 Şırnak’ta 5 gözaltı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde sabah saatlerinde birçok eve baskın düzenlendi, 5 kişi gözaltına alındı. Urfa’da olduğu gibi gözaltılara gerekçe gösterilmedi.

 İzmir’de ev baskınları

Polis, İzmir’in üç ilçesinde birçok eve baskın düzenledi. Baskınlar sabah saat 05.00 sıralarında gerçekleşti. Bornova, Menderes ve Konak ilçelerinde düzenlenen ev baskınlarına bir “ihbar” gerekçe gösterildi.

Baskınlarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, ismi öğrenilenler şöyle: Salih Aydın, Ferdi Kadan, Vahit Sayan, Mehmet Şerif Salman.

Kaynak: ANF

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu